19 January 2008

* January 2008 עוגיות חמוציות ושוקולד

שתי כוסות קמח רגיל מנופה
כפית וחצי אבקת אפיה מנופה
רבע כפית סודה לשתיה מנופה
רבע כפית מלח
מאה שבעים גרם חמאה, רכה
כוס סוכר לבן
ביצה אחת גדולה
קליפה מגוררת מתפוז
חצי כוס חמוציות
חצי כוס שוקולד צ'יפס כהה
לחמם תנור לחום בינוני 180. בקערה לערבב קמח+אבקת אפיה+סודה לשתייה ומעט מלח
בקערת מיקסר או ידנית להקרים חמאה וסוכר, להקציף היטב
להוסיף לקערה ביצה וקליפת תפוז מגוררת
להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף תערובת הקמח. לערבב עד שמאוחד. לערבב פנימה חמוציות ושוקולד
לגלגל כדורים קטנים מהבצק, כמות של ככפית בצק לכל עוגיה
להניח את הכדורים במרחקים בתבנית הגדולה של התנור, מרופדת בנייר אפיה
לאפות 10-12 דקות, עד שזהובות. לצנן מעט בתבנית. לצינון מוחלט להעביר לרשת
מתקבלות כ- 40 עוגיות יפיפיות וטעימות להפליא
חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על תכנים והתמונות.עולם קולינרי עשיר מוגש לכם בעברית

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License