10/01/2009

* January 10 : במטבח OUT וגם IN

גם במטבח IN ו OUT
שנת 2009

במטבח OUT הפעם: הצעות בריאות ויעילות
מבוסס על הכתבה
בהראלד טרביון ב- 7 לינואר 2009
מקור התמונה : הכתבה בהראלד טרביון 7.1.09
וגם :מה כדאי שיהיה במזווה ומה כבר לא
OUT
.פירורי לחם קנויים
IN
.טחנו בעצמכם את הלחם המוצנם לשימוש ארוך טווח
OUT
.אבקת מרק
IN
.הכינו בעצמכם מרק זך
הרתיחו גזר, שורש סלרי ובצל במספר כוסות מים במשך עשר דקות לפחות. אפשר להוסיף חתיכות עוף ולבשל ליותר זמן. יתקבל מרק זך כתוספת טבעית וטעימה לכל תבשיל
OUT
.רוטב סלט מוכן בבקבוק
IN
.ערבבו בעצמכם
שמן משובח,חומץ או מיץ לימון והוסיפו: מלח, פלפל אפשר גם חרדל
באיזה יחס ? 3 חלקים שמן וחלק אחד של חומץ
גיוונים:בצל ירוק, חומץ בלסמי, דבש, שום, טרגון, רוטב סויה
OUT
 תבלינים ישנים, כאלו שנמצאים בטבח או במזווה מעל לשנה
בכל מקרה לפני שאתם משליחים הריחו את התבלין
IN
.תבלינים טריים, הצעות הגשה ורכישה
הל – להוסיף לקפה, עוגת תפוחים, עוגת תבלינים או תבשיל פילאף עשוי אורז
כמון, זנגויל מגורד טרי
OUT
.אריזות מוכנות של גבינות מגורדות
IN
.גבינת פרמזן איכותית, תחזיק גם שנה במקרר עטופה היטב
כתבלין קסם- גררו פרמזן על תבשילים מגוונים-פסטה חמה עם חמאה ופרמזן, תבשילי ביצים, אספרגוס, ברוקולי, תרד ופרמזן מגורר דקות ספורות בטוסטר ויש לכם מעדן. ועל הריזוטו טרם דיברנו
OUT
.סירופ לפנקייק
IN
.סירופ מייפל 100% טבעי

מה כדאי להחזיק במזווה
חלב קוקוס - הצעת הגשה:לבשל בצל בשמן ואבקת קארי. לבחוש פנימה חלב קוקוס, חתיכות עוף או דג ולבשל. להגיש על אורז
צלפים, זיתים, אנשובי בשמן זית
הצרוף המשולש הזה יוצר רוטב לפסטה או מטבל טעים
אגוזי מלך/אגוזים אחרים
הצעת הגשה:מחית אגוזים עם שום, שמן ומעט מים – כרוטב לפסטה
הוסיפו מיני אגוזים לסלטים
פירות יבשים
כחטיף יבש או חלוט במים
*בתמונה על גבי האוטובוס
יוזמה של קבוצת אתיאיסטים בלונדון , המופצת על גבי 800 אוטובוסים
התמונה ניתנת להגדלה- הקליקו על התמונה
התמונה המקורית והכתבה המלאה התפרסמה ב-7 לינואר בהארלד טרביון

אהבתי את הכותרת הזו
'Beware — there is a giant lion from London Zoo on the loose!'
pic source: http://www.iht.com

No comments:

assets Creative Commons License