19 January 2009

*January 20 חדשות מזון

:מגזין ההרלד נט חושף בכתבה מיוחדת את סודות הכנת קפה לטה-לאטה בכתבה
The secrets of making lattes revealed
By Jan Roberts-Dominguez
הכתבה כוללת הכנה בסיסית של הקפה וגם מתכונים: לקפה ג'ינג'ר ברד של סטארבוקס, לאטה וניל, קפה קינמון שקדים, משקה מנדרינות שוקולד ועוד. לקריאת הכתבה הכוללת מתכונים מפורטים,
לחצו כאן
--
בכתבה מהשבוע בודק הוול סטריט ג'ורנל באיזה עיר בעולם תאכלו הכי טוב
The World's Greatest Food City?
מכסיקו סיטי - הוא המקום לדעתם.
הכתבה כוללת מפה, מקומות הסעדה נבחרים וגם צילומים טעימים
--
מגזין סטאר שף, במדור הטכניקות חושף טכניקה לשימוש בקצף קפוא. כתבה מפורטת ומעניינת בה מדגים השף ריק בילינגס חושף את המתכון הנקרא: הסלע -
הכתבה כאן
--
המגזין לבישול איטלקי ראסטיק קוקינג, מנדב מתכון לפוקאצ'ה עבה נוסח ליגוריה -
זה נראה טעים
--
מה דעתכם על עוגה קטנה המכילה בננה ושוקולד? העוגה על בסיס שמן והיא קלה להכנה. כן, יש גם שקדים למעלה-
הנה המתכון ינוסה וידווח כאן בקרוב

מקור התמונה מהכתבה על מכסיקו סיטיhttp://online.wsj.com/article/SB123215425094092359.html?mod=dist_smartbrief

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License