19 February 2009

*February 19 חמישים בלוגי האוכל הטובים בעולם, מאפייה קנדית

היום אני מרגישה קצת חולה, אז הנה פוסט קצר יותר. יש פה מה לקרא:מגזין הטיים הבריטי מפרסם את רשימת חמישים בלוגי האוכל השווים ביותר בעולם
הכותרת
50 of the world's best food blogs
הכתבה הכוללת 50 קישורים טעימים -
כאן
במקום הראשון:הבלוג של מולי וייצנברג. את חלק מהבלוגים וודאי רובכם מכירים, אך ישנם גם ותיקים ומפתיעים בשפע
--
ACE שם המאפייה
המאפייה הקנדית הזו מתמחה בייצור לחמים בסגנון אירופאי זה עשרות שנים. המאפייה מייצרת לחמים במגוון צורות, הרכבים וטעמים .אתר המאפייה כולל גם מתכונים מפורטים. חלק מנוסחאות המתכונים דומה מאוד למה שמיוצר אצלם במאפייה. הכנסו לקופסת המתכונים ותקבלו שפע מתכוני לחמים/לחמניות:רובם עשויים מבצקי שמרים, אך יש גם מאפים עם אבקת אפיה. הנה מתכון לדוגמא של גריסיני. לאתר המאפייה לחצו נא כאן


למעלה:הצצה למטבח שלנו:משקל ישן וחביב שניתן לי לפני שנים ע"י אבא שלי

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License