30 April 2009

*April 30 טרי וטוב לשימוש, אולי לא..

?תגידו.. זה טרי עדיין וטוב לשימוש
הקפאתם בשר טחון שרכשתם אצל זלמן לפני חודשיים ושכחתם בפריזר? - אפשר עכשיו להפשירו ולהכין ממנו קבבים. שמרתם במקרר חלמונים שנותרו מהפבלובה, עברו כבר 3 ימים - האם עדיין טובים לשימוש? והאגוזים, שקניתם בחנות הפיצוחים, האם יישמרו טוב בחוץ/בקרור/בהקפאה וכמה זמן?

שאלות מסוג זה עולות בקביעות על ידנו ובקהילות האוכל השונות.
האם יש מקום מרוכז אחד שייתן לנו מענה מדוייק לכל השאלות הללו?.
מעל אלפיים איש כבר שמרו את האתר הזה ב
דלישס שלהם, גם אני שמרתי אתמול. אתר חדש יחסית, לא בעברית שהוקם לתת מענה לכל השאלות הללו. האתר יסייע לכם בתכנון קניות מזון וגם ניצול מירבי של מזון למען תפוקת טעם והרכב תזונתי מקסימלי
still tasty = קישור לאתר
הוא המדריך המקוון לאורך חיי מדף של מוצרי מזון מגוונים
האתר מכיל 2 אפשרויות חיפוש מידע לגבי מזון
- לפי מילת מפתח מבוקשת או
- לחיצה על תמונה של סוג מזון, כגון: פירות, ירקות, מוצרי חלב, בשר, אגוזים וכדומה.
מעט מוצרים אינם במגוון הישראלי.

האתר כולל גם מאמרים כגון: תאריכי תפוגה על מוצרים - חשוב להתחשב או לא, גם את שאלת היום
--
אתם מוזמנים להתרשם
still tasty
[האיור המצורף לקוח מהאתר המוזכר
]
 
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License