19 July 2009

* July 20 חדשות המזון

חדשות מזון ,יהיה טעים
 

Flowers power dishes with new flavors רעיונות מהכתבה

כיצד לשלב פרחים אכילים בתפריט היומי. בתמונה למעלה מהכתבה: פנה קוטה עם עלי ורדים, רעיונות נוספים ומתכונים כאן
:שווה קריאההאלכימיה של הגבינה- דורעם גונט-
joythebaker
באחד הפוסטים האחרונים הבלוגרית מלמדת כיצד להכין בבנות מצופות שוקולד ואגוזים ומוקפאות. הבננות נאכלות קרות ומוגשות על מקל ארוך. לאוהבי בננות במיוחד, התהליך המלא
כאן
-
טיול קולינארי באוסטריה - מגלה מטבח מופלא, אנין טעם וייחודי – רחוק מהתדמית הקרה של השניצל הווינאי והשטרודל המסורתי
שווה כל ביס... מי שהיה בעבר יו"ר איגוד השפים הישראלי השף אילן רוברג מסכם עבור מזון+ מסע רווי קלוריות והנאה,הכתבה המלאה כאן
--
:prevention הצעת הגשה של סלט עוף ואגוזי קשיו מאתר
הצילום מהאתר המוזכר וכולל גם עלי תרד בייבי שאותם ניתן להניח יחד עם עלי החסה, בכמות זהה לחסהסלט עוף חם עם אגוזי קשיו בטיגון מהיר
סלט - ארוחה קלה מזינה וקייצית
מרכיבים:
שלוש מאות וארבעים גרם חזה עוף חצוי חתוך לפיסות דקות וארוכות
ארבע כפות רוטב סויה
חצי כפית פלפל אדום גרוס
שלוש כפות אגוזי קשיו
שתי כפות שמן זית או קנולה
חמש שיני שום
כף וחצי ג'ינג'ר טרי
פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
שני גזרים בגודל בינוני פרוסים דק
ארבע בצלים ירוקים פרוסים
חצי כוס מיץ תפוזים
שלוש כוסות עלי חסה קצוצים
ההכנה:
בקערה בינונית לערבב את החזה עוף, שתי כפות מרוטב הסויה ופלפל אדום גרוס לפי הטעם, לכסות ולהניח בצד
לקלות את אגוזי הקשיו במחבת קטנה ויבשה במשך דקות ספורות בבחישה מתמדת, לכבות את הלהבה ולצנן
במחבת גדולה או בווק לחמם כף שמן, להוסיף שום וג'ינג'ר ולהקפיץ בבחישה דקה או שתיים או עד שזהוב ומפיץ ריח טוב
להוסיף כעת את פיסות העוף, לבחוש ולטגן במשך כ 4 דקות או עד שהבשר כבר אינו ורוד.
להעביר את הבשר לכלי נפרד.
באותו מחבת או ווק לחמם כף שמן נוספת, להוסיף את הפלפל אדום/גמבה וגזר לבחוש ולטגן במשך כ 3 דקות
להוסיף בצל ירוק ולהמשיך לטגן במשך 2 דקות נוספות או עד שהירקות חצי רכים אבל עדיין פריכים.
כעת להוסיף למחבת את פיסות העוף, מיץ התפוזים ושתי כפות רוטב סויה הנוספות. להביא לרתיחה, בבחישה. לבשל במשך כ 30 שניות. להסיר מהלהבה
בצלחת הגשה גדולה לסדר את החסה, מעל את העוף והירקות מהמחבת,לקשט באגוזי קשיו ולהגיש מייד


שלישיית קערות עשויה סיליקון לאיחסון אוכל חם או קר.נמכרת במגוון צבעים,פתרון האיחסון והצבעים העזים נאים ביותר.פרטים על המוצר כאן

2 comments:

Anonymous said...

אני מנויה על הרבה בלוגים של אוכל
וכל פעם שאני רואה שנכנס משהו מהבלוג שלך אני יודעת שהולך להיות משהו טוב מאוד

תמשיכי כך
אתי

Chanit Harel said...

תודה רבה אתי, כייף לי לקרא,סוף שבוע נפלא

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License