23 August 2009

August 23 מה מתבשל ברשת

ג'ל אדום לוהט ושקוף

מגוון תמונות של קוביות הג'ל האכיל הזה- בפליקר- כאן
_____
:כל מה שרציתם לדעת על אפיית לחמים
סגל המדריכים בקורס אמנות האפייה של בית הספר המרכזי למלונאות ומקצועות האירוח "תדמור" בשיתוף עם חברת בונז'ור אסף וריכז צרור עצות ומתכונים -למאמר המלא
_____
תפריט אלקטרוני במסעדה באילת.בעזרת מסך מגע ניתן לסקור את כל המנות שבתפריט, ישנן תמונות של כל מנה וגם שעשועים לילדים.בשביל להזמין תאלצו להזמין לשולחן את המלצר/ית בלחיצת כפתור. המאמר המלא כאן
_____
בקרוב: גבינת מסקרפונה חדשה המיועדת לשוק המוסדי ותמכר במארזים גדולים. ומתי אצלנו על המדף בסופר? הכתבה כאן
_____
מזלגות- בעבר בהווה ובעתיד- כולל מזלגות בראי ההיסטוריה ואוספי מזלגות-הכתבה כאן כולל כיצד לנקות מזלגות מושחרים בקלות בעזרת אבקת סודה לשתייה
_____
Taste of home אתר
מגוון הצעות לארוחות לילדים- כאן


משקאות צוננים עם פרחים NYT


הניו יורק טיימס בכתבה על משקאות קיץ המשולבים בפרחים אכילים יש גם מתכונים - כאן

השף ז'אן ג'ורג' וונגריכטן מהסלב שפים המפורסמים בעולם ,מציע משקה שקוף וצונן

לימונדה עם וודקה וטימין- המתכון כאן

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License