20 September 2009

September 20 מה מתבשל ברשת

מה מתבשל ברשת? - חג שמח ושנה טובה


התמונה למעלה -עיצוב בהומור
"The best thing to happen to fresh ingredients" משרד הפרסום השוויצרי
Ristorante Cantina קמפיין ל
שתי תמונות עשויות היטב מהקמפיין כאן
פלנטה עשויה מתפוח
leoncillo sabino- מהפליקר של מקור



פרוייקט השנות טובות של הקפה -כמה מקסים כאן
אתמול לארוחת החג הוכנו הבייגלה היווניים מתכון כאן מומלצים
פסטיבל הפרושוטו בפארמה, איטליה- ייסגר ב 20 לספטמבר 2009 פרטים כאן
Hellooo, hall of prosciutto[Photograph: Sara Rosso
שרה רוסו מתארת בבלוג שלה את תהליך הכנת הפרושוטו ויש גם תמונות כאן -Prosciutto crudo di Parma

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License