09/10/2009

*October 9 -נקניק תאנים איטלקי-חלק ב

לאחר יממה ניתן לפרוס את נקניק התאנים עם הנייר, כמו נקניק ולהגיש..זה טעים,לא מתוק מידי וממלא אותנו באנרגיה טובה
!שבוע טוב

חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי.עולם קולינרי עשיר וטעים

2 comments:

שירלי נמש said...

נראה מעולה, לגמרי לטעמי!
אני מכינה משהו דומה עם תמרים - מתקבל ממתק שקשה מאוד להפסיק לאכול.

Chanita Harel חני הראל said...

תודה יקירתי ושבוע טוב :)
לאחר העשייה התברר שהנקניק תאנים נתון לגירסאות מעניינות שחלקן דומות לעוגת הפנפורטה האיטלקית.אערוך ניסויים נוספים..

assets Creative Commons License