26 January 2010

* January 26 רוטב צ'רמולה מרוקאי וקצת ים

רוטב צ'רמולה מרוקאי

רוטב צ'רמולה מרוקאי
:החומרים
ארבע שיני שום כתושות
חצי כוס כוסברה קצוצה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
כף עד שתיים פפריקה מתוקה, שמתי כף
כף כמון טחון
חצי כפית מלח
שתי כפות מיץ לימון
חצי כוס שמן זית
:ההכנה
. לטחון את כל המרכיבים בבלנדר. לאחסן במקרר
.להגשה עם דגים/בשר, כממרח בכריך
:הערות
ניתן לכתוש את כל המרכיבים יחד במקום לטחון בבלנדר
למי שאוהב ניתן להוסיף לרוטב רבע כפית קימל טחון
עדכון טרי: צ'רמולה עם גבינה לבנה - זה טעים
 
 

אחר הצהריים קפצתי לים, אני והמצלמה ומעיל אפור ומפנק, הנה 3 תמונות רגע לפני השקיעה

חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על תכנים והתמונות
עולם קולינרי עשיר מוגש לכם בעברית

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License