20/04/2010

*April 20 סלק כבוש

סלק כבוש

מתכון מהיר לסלק כבוש שאפשר לאכול כתוספת עם כל מנה .הצבע נהדר גם כן
סלק כבוש
לקלוף 650 גרם סלק . להכניס את הסלקים השלמים לסיר עם מים מומלחים מעט (רבע כפית מלח דק). להביא לרתיחה . לבשל מכוסה שעה
לסנן, לצנן ולחתוך לקוביות. להניח בקערה בינונית חסינת חום
בסיר להמיס כוס סוכר (200 גרם) ב 450 מ"ל מים. להביא לרתיחה ולהוסיף בצל סגול קצוץ דק ו- 200 מ"ל חומץ תפוחים (ההמלצה היא על חומץ יין לבן, נגמר לי). לבשל 5 דקות
לצקת את התחמיץ על הסלק שבקערה. לצנן מעט ולהעביר לצינצנות. לאחסן במקרר
מתכון ע"פ מגזין הבישול הצמחוני /מאי

חניתה©כל הזכויות שמורות על תכנים והתמונות
עולם קולינרי עשיר מוגש לכם בעברית

No comments:

assets Creative Commons License