01/11/2010

נקניק התאנים האיטלקי שעשה לו כנפיים

..!ותראו לאן הוא הגיע

לפני כשנה ולאחר תחקיר מעניין הכנתי במטבחנו הקט 'נקניק' תאנים טוסקני . המטעם הזה שהוא פצצת אנרגיה מכיל שפע מרכיבים טבעיים כגון פירות יבשים ואגוזים. הכל מגולגל במהודק לצורה של נקניק עטוף בנייר.פורסים פרוסה מהנקניק ונהנים. כתבתי על הנקניק הזה גם כאן בבלוג פודפורנו להמונים [קישור] וגם בבלוגי האוכל שלי מחוץ לעכבר קפה [גם כאן] וגם כאן

:הרכב הנקניק
מאתיים חמישים =250 גרם תאנים יבשות
זסטים של תפוז ולימון
כחמישים גרם שקדים מולבנים
כחמישים גרם פיסטוקים קלופים
כארבעה = 4 מישמשים יבשים
מעט מי פריחת תפוז
מיץ מלימון קטן
חמישים גרם שוקולד מריר לפחות 50%
.מתברר שאיגוד התזונה האמריקאי גם כן אהב את המתכון הזה
הפנייה המשמחת שהתקבלה אצלי במייל הפרטי מאיגוד התזונה האמריקאי שאלה לרשותי לפרסום המתכון המזין הזה לציבור הענק של קוראי האיגוד .לאתר קוראים מרחבי ארה"ב ולמעשה מכל העולם . לאיגוד התזונה האמריקאי אתר ברשת ,הוא איגוד רציני שמטרתו להנחיל לציבור הרגלי תזונה נכונים, להפיץ חדשות בתחום התזונה והבריאות וכולל רשימה מכובדת של רופאים

.השבוע החליט האיגוד להפיץ את מתכון התאנים בניוזלטר החדש שלו

הנה הקישור למתכון שפורסם בניוזלטר החדש.העדכון שהתקבל מהאיגוד עוד טרם ההפצה שאין ספק שהקוראים שלהם יאהבו את המתכון הזה... זה יהפוך להיט

מתברר שחומרים טובים, כח רצון, התמדה והרבה אהבה יחד עם כנפיים קטנות (במיוחד בימים אלו) מגיעים ויגיעו רחוק



AddThis Social Bookmark Button חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי. עולם קולינרי עשיר וטעים

2 comments:

עינת said...

איזה יופי! כל הכבוד! :-)

Chanita Harel חני הראל said...

תודה רבה ,זו אכן היתה הפתעה משמחת :-)

assets Creative Commons License