18 July 2011

* עיצובים חדשים ומרעננים לקיץ

.איגדתי עבורכם מספר עיצובים חדשים הנוגעים גם במזון
 כרטיס ביקור מקורי- צורתו כביסקוויט שוקולד או וניל ותוכנו - הקרם דה לה קרם המבצבץ הוא כרטיס ביקור
 

:הכרטיס הפתוח


Pieter Brennerהמעצב
:עיצב את הכיסא הראשון בעולם העשוי כולו סוכר. להתאמה אישית הוא מייעץ פשוט לתת לק


פרטים ואתר הכיסא המתוק
 - טוקיו: 'עפרונות' עשויים שוקולד
:עבודה משולבת של המעצב היפני
Oki Sato
:יחד עם הקונדיטור 
Tsujiguchi Hironobu


:ארטיקים עשויים פרי וטקילה
:הרכב
מיץ ממלון
מיץ ממלפפון
טקילה
טריפל סק
מיץ ליים
סירופ סוכר בטעם מנטה
ועלי נענע
!וזה גם דיאט .. נראה צונן מרענן וטעים

טוטי פרוטי
כשהייתי ילדה.. סבא חיים היה קונה לי בקביעות קוביה של שוקולד שנקראה אז 'טוטי פרוטי' (מישהו זוכר את המתוק הזה ?) . מארז של שוקולד אישי עשוי שוקולד משובץ באגוזים ופירות יבשים קצוצים דק..הטעם עוד על שפתי..
Christophe Michalak היוצר
ממשיך לעצב יצירות מתוקות ומועוצבות למלון פלזה אתונה, הנה דוגמא מקולקציית הקיץ ושמה: טוטי פרוטי

:כרזות פרסומת למג'ימיקס
בית היוצר התל אביבי =Young&Rubicam

:סוכריות על מקל בצורת ספרות ,עבודה של המעצב
Massimo Gammacurta
Wiredלמגזין
: שוקולד ופרלין באריזה של אולר שוויצרי

1 comment:

avital's art said...

כאומנית ומעצבת חובבת אוכל זה ממש מגניב

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License