16/08/2011

* גלידת בננות משני מרכיבים בלבד-

גלידת בננות
רעיון טוב הוא להקפיא בננות. להכנה מהירה של מנות קינוח או משקה
 :זו לא גלידה אמיתית אבל
היא טעימה מאוד-
מכילה שני מרכיבים לכול היותר-
מכילה מרכיבים טבעיים-
הקלוריות מדודות למי שסופר-
מכינים אותה ברגע אחד-
אפשר לכבד ולקשט בתאנים, ליצ'י, דבש ויתר הפינוקים .. חג האהבה בכל יום כמעט -
כל שצריך זה בננות, מעט חלב ומעבד מזון -
?איך מכינים
.נוטלים מספר בננות בשלות, קולפים
.(חותכים כל בננה למספר פרוסות עבות (בערך 6-8
שמים את חתיכות הבננה בשקית הקפאה (עם רוכסן) ומכניסים לתא ההקפאה למשך יממה אחת לפחות
חתיכות הבננות צריכות להיות קשות וקפואות לגמרי
ניתן להשאיר את הבננות בפריזר בשקית ההקפאה למשך שבועות וגם חודשים ספורים
:להגשה למנה אישית או לשניים
נוטלים חופן גדול מהבננות הקפואות ומכניסים למעבד מזון, יוצקים מעט חלב או עדיף מעט ליקר טריפל סק. (בכמות של כפות ספורות
לא חובה להוסיף סוכר/דבש,בתלות מתיקות הבננה

מערבלים הכל יחד עד קבלת קרם אחיד במירקם של גלידה, זה קורה במהירות  -לאחר כדקה

.מעבירים לכלי הגשה ואוכלים מיד
:גלידת הבננות שלי כאן עמדה קצת ולכן נמסה. היא מוצקה יותר בדרך כלל
 
חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי. עולם קולינרי עשיר וטעים

1 comment:

veredgy said...

את לא מפסיקה להפתיע.
נראה טעים מאוד וקריר. מצויין לעונה זו.

assets Creative Commons License