20 August 2011

*שניצל קישואים - זה טעים ! אפוי בתנור עם פרמזן ופירורי לחם

:מפינת המתכון המהיר והבריא
.קישואים מצופים אפויים בתנור. קל הכנה וטעים מאוד
.הכמות תתאים לכ- 3 קישואים לא גדולים. ניתן להגדיל כמויות בהתאמה
? איך מכינים
.מחממים תנור/טוסטר אובן לחום גבוה - 220 מעלות
.שוטפים ומייבשים את הקישואים, מסירים את הקצוות
.פורסים את הקישואים ל- 4 פרוסות לאורכם
.בקערה אחת טורפים ביצה גדולה עם כפית מים
:בקערה נוספת מערבבים
שליש כוס פירורי לחם (אפשרי פירורים מתובלים)
רבע כוס גבינת פרמזן מגוררת דק
-
.טובלים כל פרוסת קישוא בביצה משני הצדדים
.כעת טובלים את פרוסות הקישואים משני הצדדים בקערת הפירורים
.מניחים בתבנית האפיה משומנת במעט שמן
.אופים בתנור החם במשך 20-25 דקות או עד שהקישואים רכים והציפוי זהוב היטב
!להגיש מיד ולזלול



חניתה הראל©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי. עולם קולינרי עשיר וטעים

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License