08 December 2011

* גליון חדש למגזין דסרטס

.בימים אלו יצא לאור גליון חדש של מגזין הקינוחים המשובח: דסרטס מספר 24
הפעם הגליון החדש נפלא במיוחד ומוקדש למגוון עוגיות הן למגזר חובבי המתוקים המקצוענים והן החובבנים לביס הקטן והמושחת הזה

:ממגוון המתכונים בגליון הנוכחי
עוגיות פיסטוק שוקולד
נגיסוני שקדים
עוגיות שוקולד וופל
סבלה פיסטוקים
עוגיות סנדוויץ וניל , ע"מ 19 - יפות במיוחד
מקלוני פפרמינט באדום לבן
עוגיות מרחבי העולם
אלפחורס
סהרוני שקדים
מקרונס
עוגיות פלורנטין ,הכינו הרבה גרידת תפוז
אוזני המן מישראל -בצק פריך המכיל מיץ תפוזים במלית פרג
מעמול פיסטוק
עוגיות פרג
מזורקה פולנית ,במלית משמש מיובש
עוגיות דבש מתובלות
עוגיות קינמון שקדים ,והרבה שקדים
שורטברד מברזיל המכיל קורנפלור
עוגיות מפינלנד עשויות חמאה חומה
עוגיות שקדים משוודיה
ריבועי לימון - מתכון נטול גלוטן
בראוניז שוקולד כפול עם אגוזים
ריבועי שטרויזל דובדבנים יבשים
'חיפושיות' שוקולד שלב אחר שלב
:עוגיות של שפים
עוגיות מיני פאי קטיפה אדומה
רוגעלך במלית צימוקים ורום
מקרונס קוקוס
עוגיות סנדוויץ שוקולד בננה
עוגיות מעוצבות, ג'ינג'ר ברד,עוגיות סנדוויץ קקאו ומנטה, כדורי פינה קולדה,רקיקים מלוחים,עוגיות עם סלק, קמח תירס , ממרח שוקולד אגוזים (מתכון מעניין) ועוד

הצפייה והדפדוף החינמי במגזין השלם מוגבלת לשבוע ימים
כעת ניתן לצפות בכל דף רצוי גם בהגדלה וכן להדפיס מתכון לבחירתכם
לדפדוף און ליין במגזין לחצו כאן
:אשאיר לכם גם עוגיות ממטבחי - מתכון לעוגיות יווניות טעימות במיוחד

''

עוגיות יווניות
:החומרים
מאתיים וחמישים גרם חמאה
כוס סוכר לבן = 200 גרם
קליפה מגורדת מחצי תפוז
חצי כפית תמצית וניל
שני חלמונים מביצים גדולות
שתי כפות מיץ תפוזים
כוס קמח תופח (140 גרם) - או קמח רגיל בתוספת כפית אבקת אפייה
שתיים וחצי כוסות קמח רגיל =380גרם
-
:להברשת העוגיות
ביצה טרופה
שתי כפות שומשום
:ההכנה
.לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות
.בקערת מיקסר לטרוף את החמאה,סוכר, קליפת תפוז ווניל עד קבלת תעורבת קצפית
.להוסיף לקערה חלמונים ,אחד אחר השני
.במהירות נמוכה להוסיף את המיץ והקמחים , ללוש עד קבלת בצק אחיד
.לכסות את הבצק ולקרר במקרר למשך 20 דקות
-
ליטול מהבצק כמות של כף לערך לגלגל לכדור. על משטח מקומח קלות לגלגל כל כדור לגליל באורך של כ 25 ס"מ
לקפל לשניים ולקלוע יחד או לסגור את הקצוות וליצור טבעת
.להניח את העווגיות על נייר אפייה
.להבריש את העוגיות בביצה. לפזר מעל שומשום
.לאפות בתנור החם כרבע שעה או עד הזהבה טובה
.לצנן את העוגיות בתוך התבנית למשך 10 דקות. להעביר לרשת לצינון מוחלט
.לאחסן בכלי אטום

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License