13 December 2011

*מה להחזיק במזווה

סודות מהמזווה
? מה חובה להחזיק במזווה? ממה תרכיבו ארוחה זריזה למשפחה לחברים או לחגיגה זוגית
קבלו טיפים למספר קיצורי דרך טעימים מהטופ שפים שמגלים כיצד ניתן להפתיע עם מרכיבים כגון - שמן זית, פחית עגבניות וצינצנת אנשובי קטנטנה אך איכותית
מארק ביטמן
.קופסת שימורים: עגבניות ,לשימוש במגוון מנות פסטה
.קרטון: ביצים, להכנת מגוון מנות פריטטה (ארוחה במחבת) -לאכול חם וטרי או גם מאוחר יותר
.בקבוק: שמן זית, חומץ שרי ורוטב סויה. אלו מרכיבי בסיס להכנת מגוון מנות אוכל טעימות
.צינצנת: אנשובי -שילוב של אנשובי ופלפלי פיקולו תקבלו מנות פתיח מעוררות תאבון
.טיפ: אוכל מתוצרת ביתית משמח אנשים

מייקל פסילקיס

שף ובעלים של המסעדה הניו יורקית
Anthos 
קופסת שימורים: גרגירי חומוס, להכין ממרח חומוס. מייקל מציע לרוקן תכולת קופסת חומוס לתוך מעבד מזון, להוסיף מעט שום בתוספת מה שיש בבית כגון -עגבניות מיובשות/תבלינים טריים/תיבול יבש. לסיים בתיבול מלח ופלפל והופ ! יש לכם חומוס
.קרטון:ביצים, להכנת אומלט גדול המוגש לצד צ'יפס ועגבניות. מנה המזכירה לשף את בית אימו היווניה
.בקבוק: שמפניה, כי כולם אוהבים שמפניה
.צינצנת: פלפלים בתחמיץ, ארטישוקים ופטריות. השף מייעץ להחזיק מוצרי איכות שיענגו את הסועדים
.טיפ:היו פחות רשמיים, תנו לאורחים הרגשה נינוחה

ב. סמיט

בעלים של מסעדת
B. Smith
קופסת שימורים: אננס. כי פירות זה תמיד נחמד, אננס הוא אחד מסוגי הפירות שנשמר היטב בקופסת שימורים. להכמת מגוון מנות אוכל וגם משקה
.קרטון: מיכל של פיצוחים/חטיפים
.בקבוק: משקה סיידר מוגז, להגשה כמו שהוא או בתוספת אלכוהול :וודקה או רום
.צינצנת: פלפלים אדומים קלויים בתחמיץ, לקצוץ ולהוסיף לסלט או כתוספת לרוטב

סנדרה לי
קופסת שימורים: מלית לפאי. (רעיון לאמריקאים פחות לישראלים..) -להגיש קרפים במלית פאי דובדבנים או תפוחים
.קרטון: ליקר ביצים או ליקר שוקולד לבן
.בקבוק: וודקה וניל, להכנת מגוון קוקטיילים
צינצנת: סלסה, להכנה זריזה של סלסה אבוקדו - להוסיף לתכולת הצינצנת אבוקדו חתוך לחתיכות קטנות, פטרוזיליה, כוסברה ובצל ירוק
!טיפ: הפתיעו

ג'ון באש
שף ובעלים של המסעדה בניו אורלינס
August
.קופסת שימורים: גרגירי פלפל ירוק צרפתי, לשדרוג כל רוטב גם להגשה עם קוקטייל פירות ים
.קרטון: עוגת פנטונה, להגיש פרוסות גם בתוספת ריבה טובה וקצפת
.בקבוק: שמן אגוזי לוז/אגוזי מלך להכנת רוטב ויניגרט או מרינדות
.צינצנת: ריבות פירות יער או כל סוג פרי אחר להגשה על פלטה של גבינות

תומאס קלר
שף ובעלים של מסעדת
The French Laudry
.קופסת שימורים: טונה איטלקית , להכנת מנת פתיח/סלט
.קרטון: ביצים
.בקבוק: יין לבן או שמפנייה
.צינצנת: פלפלי פיקולו, להוסיפם קצוצים לסלט לטעם מעושן-חריף-מתקתק

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License