23 December 2011

*קציצות בטטה אפויות -כמו פלאפל ,שלב אחר שלב

קציצות בטטה


מחצית השעה אחרי הבטטות רכות
:בואו נפשיטן מקליפתן ,זה חם, המתיקות נוטפת מהן

:להמשיך לקלף , לגמרי

..כעת יש לערבב את מחית הבטטה עם חומרי טעם נוספים. במידה ותהיתם : הירוק הקצוץ זה כוסברה

התערובת מוכנה : 650 גרם בטטה (לאפות ב 200 מעלות, אפשרי בטוסטר אובן עד לריכוך כשלושים דקות ) כפית כמון טחון,חופן כוסברה , מיץ מחצי לימון, מלח, פלפל שחור גרוס, 120 גרם קמח רגיל, כף שמן זית . למרוח את הכדורים בשמן זית . לאפות חום של מאתיים מעלות על תבנית משומנת במשך 10-15 דקות . להוציא מהתנור. להפוך את הכדורים ,להמשיך לאפות עשר עד 15 דקות נוספת

:כעת נגלגל את התערובת לכדורים יפים

.הכדורים שלנו אפויים ומוגשים עם רוטב טחינה ויוגורט ו.. כוסברה
.הרוטב: לערבב כף טחינה גולמית +  4 כפות יוגורט. לתבל במלח ופלפל שחור לטעם

:אפשר כבר לטעום

חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי יוצרת גם את בלוג האוכל פודפורנו להמונים 2005-2012

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License