20 February 2012

פנקייק לארוחת בוקר, צהריים או ערב

פנקייק שיבולת שועל,צימוקים וסירופ מייפל



מתכון מוצלח לפנקייק שמנמן , משביע המחביא בתוכו גם הפתעות של שיבולת שועל ,צימוקים וסירופ מייפל. הכמות תספיק לכ- 10 פנקייקים. תערובת הפנקייקס תעמוד ו'תתפח' דקות ספורות לפני הטיגון. אל תשכחו למזוג (שפע) סירופ מייפל אמיתי ופירות טריים סביב. לפנק עם פנקייק

פנקייק שיבולת שועל-צימוקים-מייפל
:בקערה אחת לערבב
שלושת רבעי הכוס קמח רגיל
שליש כוס שיבולת שועל להכנה מהירה
כף סוכר זהוב
כפית אבקת אפיה מנופה
חצי כפית סודה לשתיה מנופה
רבע כפית מלח דק

:בקערה שניה לטרוף
ביצה גדולה
מיכל אחד של יוגורט במשקל 200 גרם
כף סירופ מייפל
כף וחצי שמן רגיל

.לצקת בבת אחת את התערובת הנוזלית לתערובת היבשה ולבחוש היטב קצרות
.להוסיף 2 כפות צימוקים כהים חלוטים
.להניח לתערובת דקות ספורות

.לחמם מחבת ולצקת לתוכו מעט חמאה
.לצקת כף גדולה תערובת עבור כל פנקייק
.לטגן משני הצדדים עד להזהבה


No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License