12/03/2012

* האריה שאהב גרניטה תות שדה

טעים לי ! זה מה שאמר הטועם הראשון שאכל מלוא הספל 'סוג של' גרניטה תות שדה. 'טעם התות מודגש' אמר. קראי לרשומה -האריה שאהב גרניטה ..תות
:לקראת סוף המערכה הראשונה נזרקה זעקה מהקהל שכוונה לגיבור המחזה
?קח אותה או זרוק אותה לכל הרוחות .. אבל איך אתה יכול להישאר אדיש כלפיה 
כמה נשים .. כותבות היום מכתבי אהבה
 
 אף אחד לא יכול להישאר אדיש
 לצבע האדום העז הזה
.של הגרניטה תות שדה. 100% טבעי בתוספת קטנה של סוכר ומיץ לימון
.אף אחד לא ישאר אדיש לקרירות שבפה
גרניטה תות - איך מכינים
.רוחצים וקוטמים קצוות לקצת יותר מחצי קילו תות שדה, נחוצים חצי קילו תות נטו
חותכים את התות לחתיכות גדולות ושמים במעבד מזון עם 80 גרם סוכר לבן. מעבדים קצרות עד שהתות טחון גס
.מעבירים לקערת מתכת בינונית ומוסיפים מיץ מחצי לימון גדול. מערבבים
.מניחים בפריזר למשך שעה
.בשעת ההקפאה השנייה מוציאים מהפריזר 4 פעמים = בכל רבע שעה ומערבבים עם מזלג
ניתן לאכול כבר את הגרניטה או להעביר למיכל הקפאה ולהקפיא לתקופה. קל לגרד את הגרניטה בעזרת סכין

חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי -

1 comment:

Anonymous said...

טוב שראתי.
אכין את זה בהקדם.
תודה
(א)eabloa

assets Creative Commons License