17 April 2012

*על מסעדה טעימה בפריז-Paris Cafe des Musees

בסוף השבוע הראשון של חודש אפריל 2012 ארזנו מזוודות ושמנו פעמנו לעיר האורות האהובה. תחילתו של מסע קולינרי שנמשך גם בבריסל, בברוז' והסתיים באמסטרדם. פריז מנצחת בגדול גם באוכל..זה אין לנו כל ספק
הגענו ואנו כאן ! - ברוכים הנמצאים, מקווים שהיה לכם פסח קל ונעים. רשומה זו מהווה סנונית ראשונה בסדרת פוסטים שיכללו המלצות על מקומות הסעדה/בתי קפה וחנויות מעניינות בשלוש הערים, יהיה טעים חמים ונעים
מזג האויר היה קר, דבר שלא הפריע להנאתנו מהטיול הקולינרי במקום. אכלנו טוב מאוד. אני בוחרת לשתף אותכם בביקור במסעדה מיוחדת, ציקצקנו שפתיים וליקקנו את הצלחות (בנימוס).. הרי בפריז אנו
Cafe des Musees
בית קפה וביסטרו ותיק באזור המארה שבפריז. בשעת הסעודה ישבו בסמוך לנו זוג ישראלים נוסף וגברת (יפנית) שלגמה ארוכות קפה יחד עם קריאת ספר. היא היתה שם לפנינו ולאורך כל הארוחה. לא הזמנו מקום מראש ותוך דקות ספורות התישבנו לאכול. צוות המלצרים חביב, דובר אנגלית טובה ועם הגשת הקינוח שלי גם משעשע ביותר



המקום נעים וחמים, העיצוב פשוט ולעניין. התפריט כולל מנות בשר לצד מנות צימחוניות וקינוחים. רמת המחירים סבירה. יקירי אכל לפתיח פטריות ממולאות בשבלולים
 

וסטייק נפלא לקינוח הזמין וקיבל טארט תותים מקושט בעלי נענע, התמוגגות רבתי ..נשמעה בקול
הנה הסטייק. הרוטב לא נטעם והיה מיותר


זהו הטארט תות שדה

? אז מה אני אכלתי למנה הראשונה
פטה כבד כפרי
הפטה התקבל קצוץ גס מאוד וטעים להפליא. לצידו הוגש טוסט, סלט כרוב קטן, מלפפונים מוחמצים בתיבול מיוחד, עלים ירוקים וריבת בצל. הפטה הזה היה הטוב ביותר שאכלתי
הנה המנה


:מנה כזו מחייבת תקריב

:למנה העיקרית אכלתי ירקות אפויים
שפע ירקות חתוכים בתיבול מינימלי וטעם מעודן


לקינוח לצד הקפה -הזמנתי וקיבלתי מנת קינוח משולבת וגדולה מאוד (תתאים גם לזוג) - גלידת וניל אמיתית (בכמות גדולה !) לצד פרוסת עוגה משובצת בפירות יבשים (תענוג) ורוטב תותים ומרקחת דובדבנים היה נפלא

הנה שתי מנות הקינוח גם יחד

: רישמו את הכתובת
 Cafe des Musees
 rue de Turenne 49
 Paris
טלפון: 01-42729617

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License