22 May 2012

*חדשות אוכל 23.05.2012

Happy Food
.הסטודיו הלונדוני יאם יאם יצר סרטון קצרצר וחינני המתאר את בעית הקטשופ המוכרת כל כך
?...האם לדעתכם הילדים ימשיכו לנער את בקבוק הקטשופ או לבקש אותו בכלל
בקרו בסטודיו יאם יאם: כאן


Sotheby's Announce In-House Champagne
למעלה:בקבוקי השמפנייה,הפרייבט-לייבל החדש של סוטביס'
הכתבה

 The Wall Street Journal
Many Small Plates Add Up to a Big Impression
.צלחות קטנות עושות רושם גדול [הכתבה המלאה] הכוללת מתכונים קטנים מפתים
TOT

All recipes
.סרטון (קרוב ל-4 דקות) המדגים [קישור] כיצד תכינו את הסטייק מושלם

boston.com
Chef Jamie Oliver to receive Harvard award for food education
:ג'יימי אוליבר עומד לקבל ציון לשבח הנקרא
Harvard award
לכתבה
David Loftus










KC bartenders revive the tang of old-time ‘shrubs’

Read more here: worldsofflavorspainhttp://www.kansascity.com/2012/05/15/3609457/bartenders-revive-the-tang-of.html#storylink=cpy
.הסבר מפורט [כתבה] ומגוון מתכונים למשקה העושה קאמבק ומוגש כחלק מתפרטי הקוקטיילים בעולם
Worlds of flavor spain
.כיצד להכין קרוקטים של גבינה [הכתבה] מלווה בסרטון הדגמה - מעורר תיאבון

inc
What It Feels Like to Be an Overnight Success
לכתבה

miami herald
Wok this way
.שף יליד סין מבשל ,מלמד ומיישם במיאמי טכניקות אסיאתיות על אוכל לטיני דווקא
הכתבה כוללת מתכונים וטיפים

openforum
Chef Keller's Kitchen: A Collaborative Environment
.על המטבח של המגה שף תומאס קלר [כאן ] הכתבה
wired
Momofuku Puts Mold, Bacteria on the Menu
Photo: Grant Cornett

miami herald
Culinary kit lets you make molecular magic
הכתבה המלאה כאן

The Cuisine R-Evolution Kit HANDOUT / MCT

silive

Health experts say seeds pack a nutritional punch
.זרעוני פשתן, דלעת, שומשום ונוספים - [בכתבה] למה הם טובים כל כך לתזונה שלנו

village voice
הכתבה ומקור הצילום מכאן
Pastry Chef Elwyn Boyles Conjures Desserts in the Sky
Per Se's chocolate cheesecake is a quiet riot.
Liz Barclay
Per Se's chocolate cheesecake is a quiet riot

Food Beast
Cupcakewurst
:צורה של נקניקיות אבל זה מתוק ועשוי קאפקייקס , מוגש בלחמניה עם רוטב מתוק.. ואדום. הנה

הכתבה
venture beat
Check out Foodspotting’s new personalized picture menus for every restaurant
הכתבה





































A Classic Spring Brunch
Reader’s Digest
:למרתה סטיוארט ספר בישול חדש ושמו
Martha's American Food
הכתבה כוללת גם שלוש מנות קינוח חדשות, המפתה יותר נקראת
על 10 מיתוסים במזון קראו כאן

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License