20 July 2012

הכירו :לוק הופמן - שף צעיר ומבטיח בן 21

להיות שף זה יותר מעוד ג'וב, זה סגנון חיים. כך אומר לוק הופמן שף צעיר ומבטיח.לוק טרם גיבש את סגנונו האישי, אך אל דאגה , הוא עובד על זה במלוא המרץ והתשוקה. שף צעיר ופרפקציוניסט שלא חדל לבשל מטעמים חדשים ודוגל באיכות ,אימוץ טרנדים חדשים ושיתופי פעולה עם שפים מנוסים
לוק הופמן נולד במלזיה לפני 21 שנים.מגיל צעיר הוא אכל וטעם כל דבר אפשרי. נסיונו הראשון לאכול פלפל חריף שלם הביא את לוק לדמעות ולא של שמחה
:וזה מה שהוא כותב אודות עצמו באתר שלו
"Tasting new things is in my blood"
:לוק חי שנים בהולנד ובאמסטרדם השתלם בבישול. :השף עובד כעת במסעדה ההולנדית
de Moerbei
-הנה מתכון לדוגמא של לוק


מתכון לקרם תרד של לוק הופמן
:החומרים
ארבע מאות גרם עלי תרד
שבעים גרם פטרוזיליה
ארבעים גרם עלי מנטה
כרישה
קורט מלח

:ההכנה
.לחלוט את עלי התרד והפטרוזיליה
.להקפיא את הירק החלוט בהקפאה עמוקה וקצרה
.לסחוט את מיצי הכרישה- חלק ירוק בלבד ושל המנטה. לא לערב בין המיצים
.לצמצם את מיץ הכרישה לאידוי
להוסיף את כל המרכיבים למיכל מכשיר הטרמומיקס.להפעיל את המכשיר למשך 2 דקות במהירות מקסימלית. יתכן שאפשרי להכין את הקרם גם במיקסר חזק
.להעביר את הקרם דרך מסננת (משי) דקה. לתבל במלח ולהגיש

האתר של לוק : קישור
המתכונים של לוק : קישור

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License