30 October 2012

*ביצי תה סיניות Tea Eggs

ביצי תה סיניות

-מתכון מפתיע וקל הכנה. אפשר להכין כמות חלקית: חלקו את כל המרכיבים ביחס שווה
הביצים טעימות מאוד כפי שהן (במליחות עדינה). התיבול מדוייק. תוך הביצה נותר כמו ביצה קשה רגילה- בהיר, גם החלמון
 

? איך מכינים
.מבשלים 6 ביצים לביצים קשות - מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות
.מסננים את הביצים מהמים
.בעזרת כפית או כף נוקשים על קליפת הביצה מכל צד, לא לשבור את הקליפה 
.להחזיר את הביצים לסיר (רצוי סיר ישן) לכסות במי ברז
:להוסיף לסיר
שתי כפיות מלח
 שלוש כפות רוטב סויה
.שתי כפיות תה סיני - (לא משקה תה) מתפזורת או משקיק תה- לא לשים את השקיק עצמו ,רק את תוכנו
.אגב, ניסיתי , תה ארל גריי אנגלי יעבוד
כוכב אניס אחד- אופציונלי
.להביא לרתיחה ולבשל כשעה על להבה נמוכה. אפשרי להוסיף מים רותחים מדי פעם
.לצנן את הביצים לגמרי בנוזלי הבישול
.לקלוף את הביצים ולהגיש
:הערה
..הביצים בתמונה למעלה לא צוננו בנוזלי הבישול כי לא יכולתי להמתין כבר 
.הנה רעיון למתכון נוסף
הכנתם וצילמתם? שתפו !- שלחו לי צילום 'ביצי התה' שלכם למייל והוא יועלה לפוסט זה עם קרדיט, כפי שתציינו, תודה
 
בצילום: הביצה החומה לאחר בישול ולפני קילופה
חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2012

1 comment:

Anonymous said...

worth a try!
thank's
(e)

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License