30 January 2013

*ידיעה : מגזין פרו-שף: מגזין און ליין (לא) רק לשפים

:מגזין און ליין חדש פורסם היום: ז'ורנל הפרו-שף בהוצאת בית הספר הגבוה לבישול
The Culinary Institute of America

CIAchef.edu

-תשעים עמודי צבע הניתנים לדפדוף און ליין וכוללים כתבות בנושאים
.בטיחות מזון, בישול בוואקום, טמפרטורות בישול וטקסטורות
.נושאים נוספים עוסקים בלחמים, שיווק עסקי מזון, חומרי גלם, קורסים מקצועיים וגם מתכונים
לקוראים הרשומים באתר
http://issuu.com
.ישנה אפשרות להדפיס ולשמור מאמרים מהמגזין


לדפדוף במגזין לחצו כאן
:דפים לדוגמא

לחצו על הצילום להגדלתו

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License