28 February 2013

*עריסה 'לייט' לא חריפה, במיוחד ..לעצלנים שבחבורה

~עריסה~הריסה- מתכון זריז לא חריף רק =לעצלנים
חיבור של פלפלי שושקה ופלפלי צ'ילי הוא טעים, אדום, יפה וגם רב שימושי, רשמו מתכון זריז, גם לארוז בצינצנת יפה ולמסור מתנה


 
רוטב/ממרח פלפלי שושקה ופלפלי צ'ילי
 אופים 250 גרם פלפלי שושקה חצוים לאורכם ושלמים או פלפלים אדומים ברבעים או תערובת של שושקות ופלפלים אדומים.. בתנור חם-כ- 200 מעלות עד שמוכן. לפני האפייה יש לזרות שמ"ז ומלח אטלנטי בנדיבות. לשמור את שמן הזית שבתבנית , להרחיק גרעינים

לטחון את הפלפלים הקלויים במעבד מזון יחד עם כ- 4 פלפלי צ'ילי קטנים יחסית טריים, לא חובה להרחיק גרעינים


בזמן הטחינה להוסיף- ככף מיץ לימון סחוט טרי, מלח אטלנטי נוסף וקצת שמן זית-הנותר בתבנית האפייה. הכמות תספיק לצינצנת קטנה. החריפות מתונה

 -הנה, הרוטב מוכן


חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2013

1 comment:

Anonymous said...

exactly what i need right now
for my sandwich.
(e)

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License