24 March 2013

*קינוח של הרגע האחרון: קרם אספרסו

מנת קינוח קלה להכנה, תתאים גם להגשה לחג הפסח ולכל ימות השנה. מתיקות עדינה. השתמשו בחומרי גלם איכותיים
קרם אספרסו
ל-14 מנות הגשה = כלים בתכולה 60 מ"ל
?איך מכינים
בקלחת יש לבשל בבחישה 10 כפות מדידה סוכר לבן וקורט מלח עד לקרמול וקבלת נוזל בצבע זהוב חום- בהיר
.להוסיף לקלחת 250מ"ל אספרסו (לא המשקה הקר). להביא לרתיחה ולבשל כ- 5 דקות
.להעביר לקערה ולקרר, לא במקרר
.להוסיף לקערה 250 גרם גבינת מסקרפונה. לערבב עם מקצף ידני לקרם חלק לגמרי
.לקפל לקערה  250 מ"ל שמנת מתוקה שהוקצפה היטב בנפרד
.לצקת לכלי הגשה ולצנן
:הצעת הגשה
שמתי בתחתית כל כלי הגשה חתיכה מעוגיית השוקולד אגוזים [מתכון] קישטתי מעל במעט קצפת ושברי עוגיות
אפשרי להכין את קרם האספרסו יום-יומיים מראש או להכין ולאכול באותו היום.צר לי ..על התמונה הלא מסוגננת הפעם

חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2013

1 comment:

effyba said...

תודה יקירה !!!

כייף לי, אעשה שימוש במתכון..

חג שמח עם חיבוק חם

אפי

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License