07 March 2013

* מאפיית צוקר בייקרי(של זהר הישראלית)בניו יורק, ממש סוכר

Zucker Bakery

קוראים לה זהר והיא אופה עוגיות (גם) ישראליות בניו יורק. זהר מספרת שמגוון העוגיות שהיא אופה ומוכרת הוא שונה. היא אינה ילידת ארה"ב ולא גדלה מגיל קטן על עוגיות שוקולד צ'יפס ועוגיות שיבולת שועל וצימוקים- שתיים מהקלאסיקות האמריקאיות מאז ובעצם עד היום
.זהר אופה לאמריקאים גם עוגיות ישראליות. גם עוגיות ומאפים המוכרים לה מישראל ומהבית
.העוגיות נאפות בכמויות לא גדולות במכוון על מנת להגיש עוגיות טריות בכל יום
זהר היא הבעלים והאופה הראשית של מאפיית צוקר בייקרי. בית קפה ומאפה המתמחה במאפים יחודיים. המאפייה השוכנת בליבה של העיר ניו יורק מגישה עוגיות בתיבול מפתיע וגם כדורי שוקולד המוכרים לכולם כאן בארץ
 !המאפייה קיימת כשנה, כשהכול התחיל כהובי שצבר עם הזמן קהילת חובבי מתוקים קבועה. יופי של עבודה
:צפו בזהר בפעולה


:כתובת
Zucker Bakery 
433 East 9th Street, New York, NY

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License