04 May 2013

שומר אפוי עם עגבניות שרי - תוספת טעימה וקלת הכנה

שומר אפוי עם עגבניות שרי
.רעיון למנת תוספת טעימה וקלת הכנה
:המלצות
בחרו בשומרים קטנים וטריים. שומרים גדולים יותר יש לחתוך לרבעים או שמיניות לאורכם או להכנה מהירה יותר לפסים לרוחב
 .השתמשו בחופן עגבניות שרי, שטופות וחצויות
.הניחו את העגבניות על התבנית בין חתיכות השומר
.במידה ואתם משתמשים בנייר כסף (הפוך) כמוני, הברישו אותו במעט שמן זית
. אפו את הירקות המתובלים בתבנית גדולה ושטוחה מרופדת בנייר אפייה
על הירקות ,לפני האפייה פזרו בנדיבות: מלח אטלנטי, פלפל שחור גרוס טרי, עלי רוזמרין טרי או תבלין הרב דה פרובאנס
קבלתי תבלין הרב דה פרובאנס אוריגינלי מחו"ל והוא מתאים כאן . החליפו את התיבול בהתאם למצאי/טעמכם האישי
.בזקו מעל הירקות שמן זית בנדיבות
זמן האפייה בחום גבוה 200 מעלות ישתנה בהתאם לגודל השומר ומידת הרכות שתרצו. זמן אפייה משוער 30-45 דקות
.הגישו את הירקות על פסטה מבושלת טרייה או כמנת תוספת, רצוי חמה
:וכך לאחר האפייה
חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2013

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License