02 July 2013

* סודות ההכנה של בצק פריך : Pâte Brisée - שני סרטונים

:כך תכינו בצק פריך
 ג'פרי המלמן מציג כיצד מכינים בצק פריך כולל עיצוב מעניין של הבצק ומה עושים עם שאריות החיתוך

חלק ראשון
Pâte Brisée: Part 1
:טיפים הכלולים בסרטון
הקפדה על יחס החומרים
כל מרכיבי הבצק חייבים להיות קרים ,לא רק החמאה
חיתוך החמאה יהיה לקוביות
ערבול איטי של החמאה והקמח לקבלת גרגירים קטנים
לעבוד מהר
להוסיף את המים הקרים בבת אחת
להימנע מערבול יתר
במידה והבצק מתקבל פירורי יש לאחד אותו ליחידה אחת על משטח עבודה ולא 'ללוש' אותו
יש לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולאחסן בקרור או במקפיא עד השימוש
 

 
חלק שני
Pâte Brisée: Part 2
אופן רידוד הבצק הפריך
כיצד נעזרים בתבניות אלומיניום ח"פ להכנת קלתיות פאי בקלות - יופי של רעיון
? ומה עושים .. עם שאריות הבצק המרודד
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License