02 October 2013

*מעולם לא היתה הכרובית טעימה כל כך ועוד

קראו: בלוגים מהעולם : "פטיט קיצ'ן" מניו זילנד

ממציאים מחדש את הכרובית: בבצק פיצה, במקום אורז ובפירה

חשבתם שאתם יודעים הכל על כרובית? תתפלאו מה עוד אפשר לעשות איתה: להכין תחתית פריכה לפיצה נטולת גלוטן, לשלב בפירה ואפילו להפוך לתחליף דיאטטי לאורז ● מתכונים טעימים (ובריאים!) מתוך בלוג משובח מניו זילנד עם סיפור מעניין 

פיצה עם "בצק" כרובית
(צילום: Eleanor Ozich)
 
לקריאת הכתבה המלאה  לחצו כאן
**

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License