08/11/2013

מתכון לפופקורן בצ'ילי ודבש

חדש: פופקורן מתובל בפפריקה ,צ'ילי, דבש וחמאה

חטיף טעים וקל להכנה : פופקורן מתובל בפפריקה, צ'ילי ודבש
.טעים חם מהווק וגם קר

? איך מכינים
.מומלץ להכין את הפופקורן בווק גדול . בזמן הטיגון חשוב לכסות את הווק במכסה/ברשת מתכת שמעליה נייר כסף
הכמות: 6 כוסות פופקורן מתובל
בקערית מערבבים : 1/2 כפית מלח דק + 1 כפית אבקת צ'ילי + 1/2 כפית פפריקה מתוקה
.מחממים ווק גדול
.מוסיפים לווק 3 כפות שמן רגיל ומחממים
.מוסיפים לווק גרעיני פופקורן אחדים (פחות מ- 10) מכסים מיד
.כשגרעיני הפופקורן מוכנים, מוסיפים לווק חצי כוס גרעיני פופקורן , מכסים מיד
.מכבים את הלהבה כשאחרון הגרגירים מוכן
.בקלחת/מחבת ממיסים 50 גרם חמאה + כף דבש + כף מים
.יוצקים את תערובת החמאה מיד על הפופקורן החם
.מפזרים מעל את תערובת הצ'ילי- פפריקה -מלח. מערבבים הכל
.ניתן לפזר מלח/תיבול נוסף לטעם
.לאכול חם או קר

.לגיוון: להמיר את הדבש והמים בסירופ מייפל אמיתי

צילום הפופקורן המוכן , בקרוב

חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2013

No comments:

assets Creative Commons License