23 November 2013

* עוגה טבעונית עם מרכיב סודי ומרק גזר

מרק היום: מרק גזר עם חלב קוקוס,מתכון קל הכנה
.בסיר בינוני ממיסים 3 כפות שמן קוקוס
.מוסיפים כקילו קוביות גזר + בצל לבן קטן פרוס דק
.מבשלים בסיר מכוסה כ- 15 דקות. בוחשים מדי פעם
.מתבלים במלח (אטנלטי) ופלפל שחור גרוס טרי
.מוסיפים לסיר 850-900 מ"ל מרק עוף זך או מים + כ 350 מ"ל חלב קוקוס. להביא לרתיחה
.מבשלים בסיר מכוסה  20-30 , עד לריכוך הגזר
.טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט למרק קרמי וחלק
.מגישים חם עם (מעט יוגורט) ומיץ לימון או ליים סחוט טרי

 
:המלצה

הערב נהננו מאוד במופע הפלמנקו : טבלאו פלמנקו . המופע מומלץ בחום. מופע עוצמתי, סוחף, קצבי, חושני ומההוקצע. צל"ש לרקדניות, לזמר ולנגנים. לוח הופעות ברחבי הארץ באתר הפלמנקו הישראלי
:זו היתה תוכניית הערב 
 
 
עוגה טבעונית בשתי שכבות (הציפוי לא חובה, הבסיס מעניין) :המתכון כאן
 
 
חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2013

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License