26 November 2013

**~~~עוגיות שוקולד כפולות, טעימות מאוד~~~

עוגיות שוקולד כפולות : הכי טעימות

עוגיות השוקולד החדשות קלות וכייפיות להכנה, מכילות חפיסת שוקולד מריר (מעל 80% מוצקי קקאו או פחות) והן עוגתיות ועשירות. העוגיות מהירות אפייה, את הבצק מומלץ להכין במיקסר. חשוב לא לאפות אותן יותר מדי, להוציאן מהתנור בעודן מעט רכות. עוגיות להיט


עוגיות שוקולד כפולות 
:המתכון לעוגיות מעובד קלות מהפוסט הטעים (פורסם בתאריך 19.11.2013) בבלוג האוכל המשובח
LOVE AND OLIVE OIL
הכמות: כ-24 עוגיות
:מרכיבים
כוס +3/4 כוס קמח לבן מנופה= 250 גרם
חצי כוס אבקת קקאו
רבע עד 3/4 כפית פלפל צ'ילי יבש טחון - שמתי מעט פלפל שאטה, לא חובה להוסיף
שלושת רבעי כפית אבקת אפייה
רבע כפית אבקת סודה לשתייה
רבע כפית מלח דק
מאה גרם חמאה רכה
כוס סוכר זהוב, כ- 200 גרם - אני הפחתתי מהכמות
חצי כוס סוכר לבן = 100 גרם
שתי ביצים גדולות, בטמפרטורת החדר
חצי כפית תמצית וניל
חצי כוס שוקולד צ'יפס - אני שמתי 100 גרם שוקולד בלגי 86% קצוץ דק עם סכין, גם שוקולד מריר/חלב יתאים

:אופן ההכנה

.מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה
.בקערה גדולה מערבבים: קמח,אבקת קקאו,אבקת צ'ילי (לא חובה) אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח
.בקערת מיקסר טורפים חמאה ושני סוגי הסוכר לקבלת תערובת פירורית
.מוסיפים את הביצים- אחת בכל פעם וטורפים היטב. מוסיפים את הוניל
.מנמיכים את מהירות המיקסר, יוצקים פנימה את כל תערובת המרכיבים היבשים
.מוסיפים את השוקולד
.לוקחים כמות של כף תערובת, מכדררים לכדור. משטחים מעט ומניחים על נייר האפייה
.מעצבים את כל העוגיות באופן זה. מניחים במרווחים על נייר האפייה בתבנית
.אופים 10-12 דקות בתנור החם. מוציאים את העוגיות כשהן עדיין מעט רכות
.מצננים על רשת. מאחסנים את העוגיות בצינצנת אטומה

?ביס מישהו
Paco De Lucia - Tico Tico


חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2013

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License