07 November 2013

* מוס שוקולד :מאסטר שוקולד צרפתי Michel Richart

מוס שוקולד
 

 
 Michel Richart
:מוטיב
"To make people happy"
.מישל הוא שוקולטייר צרפתי ותיק. מאחוריו עומדת מסורת משפחתית בהכנת דברי מתיקה משנת 1925
לאחרונה יצא בסדרת עוגיות מקרונס בטעמים מלוחים מפתיעים: פואה גרה, כמהין בגוון שחור וגבינה כחולה
.מישל מייעץ לא לאחסן שוקולד בקירור, מכיוון שכך לא ניתן יהיה ליהנות מהטעם העשיר של השוקולד
. [בסרטון הקצר מישל מדגים הכנת קלסיקה צרפתית: מוס שוקולד [מתכון מפורט
הגירסא האישית שלו כוללת אינפוזיה של תה ארל גריי לתוך שמנת מתוקה. את החלבונים הוא מקציף עם מקצף ידני לקצף רך
:מרכיבי מוס השוקולד
חצי כוס + 3 כפות שמנת מתוקה מפוסטרת
כף עלי תה ארל גריי
מאה ושלושים גרם שוקולד 70-75% מוצקי קקאו, קצוץ דק
חמישים גרם חמאה , רכה
חמש ביצים גדולות , מופרדות
שתי כפות + 2 כפיות אבקת סוכר
--

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License