14 December 2013

*לין רוסטו קספר מגישה שתי מנות קלות הכנה

:בסרטון הוידאו הקצר מדגימה לין רוסטו קספר הכנת שתי מנות פתיח קלות להכנה ומעוררות תיאבון
חטיפי גבינת מוצרלה: רוכשים גליל גבינת מוצרלה, תולשים ממנו חתיכות קטנות ומניחים בקערה. יוצקים מעל שמנת מתוקה ומשרים לריכוך
לין אומרת שהשריית חתיכות המוצרלה בשמנת המתוקה תורמות לריכוכה ותוספת טעם מתקתק. אפשר להשרות יום לפני ההגשה
טובלים כל חתיכת מוצרלה רכה בפפריקה מתוקה או בפיסטוקים קצוצים או בבצל ירוק קצוץ. תוקעים קיסם בכל חתיכת גבינה. מניחים בצלחת הגשה
עלי עולש 'ממולאים' - מניחים עלי עולש (לרכישה בעונה בסופרים במגשי פלסטיק במחלקת הירקות) על צלחת הגשה
בחלק מהעלים אפשר לשים חתיכת גבינת מוצרלה מצופה , או להכין ריבת תאנים- מתכון למטה כאן ולהניח כפית מהריבה על כל עלה



:הרכב ריבת התאנים
שש עד 7 תאנים יבשות
חצי כוס יין אדום
שמן זית
בצל סגול בינוני או גדול
מלח
פלפל שחור גרוס טרי , שמינית כפית פלפל אדום חריף גרוס
 חצי כוס חומץ יין אדום או חומץ תפוחים
שתיים עד 3 כפות סוכר חום
 מתכונים מלאים ,מקור ופרטים

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License