10/01/2014

*חדשות מזון 9.1.2014 - גלגלו של פלאפל, השפעת הסוכר על המוח ועוד

כיצד משפיע הסוכר על המוח
זו אינה עובדה מפתיעה אך אכילת סוכר משפיעה על הגוף בכללותו. אכילת מזון המכיל סוכר, משפיעה על בלוטות הטעם, מערכת העיכול והמוח
  .צריכת סוכר מוגברת דומה להתמכרות לאלכוהול ולניקוטין
אכילה רבה של מזון המכיל סוכר תגרום להשתוקקות נוספת לסוכר. על מתינות וצריכה פחות תכופה של סוכרים מפי הד"ר
Dr. Nicole Avena



גלגולו של פלאפל
סקוט ואריאנה בנט אינם הולנדיים וגם לא ילידי המזרח התיכון. הם יצרו קונספט יחודי המאגד את חווית ההסעדה מאמסטרדם עם טעם הפלאפל. הזוג התאהב בחנויות הפלאפל עת ביקרו באמסטרדם, עם חזרתם לביתם לא מצאו שם משהו דומה
. סקוט ואריאנה החילטו על הקמת חנות פלאפל משלהם, תואמת בעיצוב ובשם לזו שאהבו באמסטרדם

חנות הפלאפל הראשונה נפתחה בוושינגטון בשנת 2004. מחצית השנה לאחר מכן, הוחלט להרחיב את הקונספט המוצלח למיני רשת מקומית
הקונספט מתמקד בהגשת פלאפל בפיתה כסנדוויץ' או בקערה כסלט. הסועדים יכולים לצפות את מנת הפלאפל במגוון ציפויים (22 סוגים) ולקבל בצד טוגנים הולנדיים
מנה ממוצעת של פלאפל בפיתה עולה 6.55 דולר. תוספת של צ'יפס וסודה, תייקר את המנה ב 4.5 דולר
מעניין כיצד ניתן להצליח ולמכור מזון חדש ולא מוכר, לאוכלוסיה חדשה . אריאנה בנט מנדבת מספר טיפים להצלחה

מקור
.לשמור על פשטות- להתמקד ברעיון המרכזי עם מוצר ייחודי
לא לפחד - לא לפחד להיות ייחודי או להגיש מזון מסוג אחד בלבד. להכין את האוכל הטעים ביותר שאפשר, המזכיר טעם ילדות או את הטעם של המוצר כפי שנטעם לראשונה. מזון טעים יביא לקוחות שיביאו נוספים 
להיות מארח מסביר פנים ללקוחות. אפשר להגיש מזון מהיר איכותי. לפרט על המזון המוגש באופן שיקסים את הלקוחות
.הזוג בנט מספר שקיבל מחמאות גם מטועמים ספקנים או כאלו שמכירים את הפלאפל מהבית

מקור
חומץ: 10 שימושים מפתיעים בחומץ פשוט (אפשר גם בחומץ שפג תוקפו לאוכל): לינק

[מגזין סוואר מפרסם את רשימת ה- 100 לשנת 2014: מוצרים, טרנדים, מתכונים והרבה טעם טוב [לינק

.כן, זו מכונת אספרסו, גם אם היא מזכירה לכם משהו אחר לגמרי

 דרכים פשוטות לירידה במשקל
.. שימוש באוכל קטנות יותר ? אכילה ביד הפחות פעילה..לאכול לאט.. להציב מראה.. לכבות את הטלויזיה 


לאוהבי האנימציה, הכירו את נט זילר

No comments:

assets Creative Commons License