30 January 2014

*כתבה חדשה -בלוגים מהעולם: מהשדה לצלחת: תוספות ועיקריות

alexandra cooks : בלוגים מהעולם

היא במקור מפילדלפיה, כעת חיה בניו יורק..
..עבדה מספר שנים בקייטרינג ומסעדות
 השנתיים בהם עבדה כסו שף במסעדת פורק קיטצ'ן עיצבו את דרכה במטבח :קבלו את אלכסנדרה, בעלת הבלוג
http://www.alexandracooks.com


צבעוני ומיוחד. גאלט עגבניות, תירס, גבינה ובזיליקום (מקור הצילום: Alexandra Stafford)
:ארבעה מתכונים משגעים
עוף צלוי בקלמנטינות
גאלט עגבניות, תירס, גבינה ובזיליקום
טארט סלק, גבינת עזים ואגוזים
פסטה ברוטב דלורית ומרווה
 

לקריאת הכתבה לחצו כאן 

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License