16 February 2014

*רוטב חריף (אש) נוסח פורטו ריקו

ג'וסה אנריקה מציין שאת הרוטב החריף שלו אפשר לאכול עם כל דבר, גם עם לחם, מאמינה לו. כחובבת רצינית ומעשית של רטבים חריפים (אש) מכל סוג הייתי טובלת לחם ברוטב כמותו ובדיוק כמו בסרטון המפתה הזה


 
הרוטב החריף מורכב מפלפלים חריפים (מספר סוגים) , פלפלים מתוקים, עגבניות טריות, שום, בצל ושמן זית. הירקות נתחנים למחית צהבהבה
.מומלץ להזליף מהרוטב על קרש עץ, ולנגב בחתיכות לחם, לצד גבינה לבנה כפרית
[מתכון מלא לרוטב [קישור 
Jose Enrique, Jose Enrique, San Juan, Puerto Rico
אתר המסעדה [
קישור]
:ומדבריו
"I don't need all these glitzy, glammy things. This sauce is really old school, and it's just done right," says Enrique. "Sometimes that's all you need." 

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License