12/03/2014

*עוגיות שיבולת שועל וסוכר חום: שתי קערות ועוגיות נהדרות

.מפינת המתכון המהיר: עוגיות שיבולת שועל קלות הכנה וטעימות מאוד. למשלוח מנות ולכל ימות השנה
 עוגיות שיבולת שועל וסוכר חום
הכמות: 18 עוגיות גדולות
:מרכיבים
כוס וחצי שיבולת שועל להכנה מהירה, לא שלמה
חצי כוס קמח לבן רגיל מנופה
חצי כפית אבקת סודה לשתייה מנופה
חצי כפית מלח דק
 חצי כפית קינמון טחון
מאה גרם חמאה, רכה
שליש כוס סוכר חום כהה
שליש כוס סוכר לבן
ביצה גדולה
חצי כפית משחת וניל או תמצית וניל איכותית
-
תבנית גדולה של התנור מרופדת בנייר אפייה
:אופן ההכנה
.לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות
:בקערה אחת לערבב
.שיבולת שועל, קמח, סודה לשתיה, מלח וקינמון
.בקערת מיקסר או קערה לערבוב ידני לטרוף את החמאה, סוכר חום והסוכר הלבן
. להוסיף לקערה ביצה ווניל ולטרוף
.להוסיף את תערובת המרכיבים היבשים
.לנטף 18 עוגיות גדולות לתבנית. לדאוג למרווחים בין העוגיות
.לאפות את העוגיות כ- 15 דקות או עד להזהבה טובה
.להוציא מהתנור. לצנן בתוך התבנית כ- 5 דקות
.להעביר לרשת לצינון מוחלט
.לשמור בכלי אטום
חניתה הראל בלוג אוכל ©כל הזכויות שמורות על התכנים והתמונות שלי 2005-2014

No comments:

assets Creative Commons License