23 April 2014

*פסטה עם תוספת מיוחדת - מליסה קלארק+קנישס תפודים אפויים


Melissa Clark makes pasta with toasted garlicky bread crumbs, anchovies and fresh parsley
המתכון

קנישס תפוחי אדמה אפויים
הכמות: 40 קנישס קטנים
:מרכיבים

קילו תפוחי אדמה,מבושלים - למעוך למחית, סה"כ = 3 כוסות מחית
שתי ביצים גדולות טרופות קל
בצל גדול או 2 בצלים קטנים , קצוצים דק
שלושים גרם חמאה רכה
חצי כפית מלח דק או מלח גס או לטעם
פלפל שחור גרוס טרי
כ- 4 כפות קמח מצה
-
להברשה: מעט שמן קנולה
-
תבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה
:אופן ההכנה
.לחמם תנור לחום גבוה 200 מעלות
.להזהיב את הבצל במעט שמן
.בקערה לערבב : מחית תפוחי האדמה (רצוי חמה) עם החמאה,מלח, פלפל, ביצים ובצל מוזהב
.לערבב לקערה את קמח המצה
.בידיים לחות ובעזרת כף, ליצור 40 קנישס מוארכים. להניחם בתבנית האפייה
.להבריש את הקנישס במעט שמן קנולה
.לאפות 12 דקות, להוציא מהתנור. להפוך את הקנישס שבתבנית לצידם השני . לאפות עוד כ10-14 דקות
.לאכול חם או מחומם


No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License