07 April 2014

*סיפורה של כיכר לחם על מאפייה קטנה באונטריו קנדה ועוד

מאפייה קטנה, עבודה ידנית ברובה, לחמים על בסיס מחמצת שאור הנאפים בתנור לבנים , חומרי גלם פשוטים וטובים, ייצור פחות המוני
!יופי של לחמים

כאן הסרטון בפורמט גדול
דף האינטרנט של המאפייה
אתר המאפייה

**
להתחדש לפסח : בדקנו ואהבנו
:סדרת כלי הגשה חדשה של החברה הצרפתית
Luminarc
 
צילום: יחצ"ן
:התקבלו אצלנו להתרשמות פריטים מסט כלי ההגשה מסדרת
Magda  
כלי הזכוכית בצבע לבן ,מעוטרים בפרחים, עלים ובצבעים אביביים. הקולקציה כוללת: צלחת למנה עיקרית (27 ס"מ),קערת מרק (20 ס"מ) צלחת קינוח (19ס"מ),קערת סלט וקערה רב תכליתית
אישית, אנו משתמשים ואוהבים את הכלים של המותג הצרפתי. הזכוכית גם בסט זה -עמידה, חזקה והעיצוב יפה

מחיר לדוגמא: צלחת 27 ס"מ למנה עיקרית/להגשה כ 39.90 ש"ח . ניתן להשיג ברשת המשביר לצרכן ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ
**
:ידיעה

מרכז הירידים תל אביב יקיים לראשונה אירוע יין וקולינריה ראשון מסוגו בישראל:
Wine & Dine Tel Aviv
האירוע יתקיים בין התאריכים 4 – 6 בנובמבר 2014, בין השעות 16:00 – 23:00, במרכז הירידים תל אביב, ביתן 10.

האירוע מיועד לקהל רחב חובב יין, בישול וקולינריה המעוניין לחוות ולטעום את החידושים בתחום באמצעות אירוע מעוצב וחוויתי הכולל חגיגת צבעים, ריחות וטעמים, לצד הרצאות תוכן קצרות וסדנאות מעשיות, בנושאי תוכן המחוברים לעולם היין והקולינריה
סרטון , אתר
**
וכך מכינים לחמים במאפייה אהובה בפריז:

la Maison Kayser


2 comments:

idit gershoni tyroler said...

נפלא חני. תודה על כל האוצרות האלו
שאת מוצאת ומעלה ממרחבי הגלובוס
וגם על האוכל שאת מכינה

Chanita Harel חני הראל said...

תודה עידית יקרה

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License