03 August 2014

**הפתעה במטבח- ציפוי שוקולד לגלידה משני מרכיבים בלבד

משני מרכיבים (טבעיים) בלבד ניתן להכין בקלות את ציפוי השוקולד המושלם הזה וזה עובד כקסם, הנה הנוסחא
ציפוי השוקולד מוכן בין רגע ויצפה באופן מושלם כל כדור גלידה. ניסיתי אותו על 'גלידת' בננות שהוכנה מפרוסות בננה קפואה
מומלץ להכפיל (או יותר) כמויות של ציפוי השוקולד(ל- 6 מנות גלידה השתמשו ב 4 כפות שמן קוקוס +84 גרם שוקולד מריר)
:לציפוי לשתי מנות גלידה
כף שמן קוקוס (אורגני) קרמי, כלומר לא קשה מדי ולא נוזלי = 10 גרם. במידה ואתם מאחסנים את צינצנת שמן הקוקוס במקרר, הוציאו מהמקרר כרבע שעה לפני הכנת הציפוי
עשרים גרם שוקולד מריר קצוץ גס או שבור לקוביות, רצוי שוקולד 70% איכותי
קורט מלח
? איך מכינים
ממיסים בבחישה את שמן הקוקוס וקוביות השוקולד בקלחת קטנה על להבה קטנה ונמוכה להמסה, או ממיסים במיקרוגל
.מניחים את הקלחת על השיש עד שהציפוי הנוזלי פושר ובטמפרטורת החדר
יוצקים מציפוי השוקולד על כדורי גלידה. ממתינים קצרות עד שהציפוי מתקשה. הוא הופך להיות פחות מבריק
.בעזרת כפית שוברים בנקישה את הציפוי ואוכלים


:צפו, כך מכינים 
 


:מגדל פולי הקקאו טועם שוקולד בפעם הראשונה
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License