11 October 2014

*הסובה מאסטר הגדול בעולם בפעולה

השף מנהל במשותף עם מידורי אשתו, מסעדת 12 מושבים הנחשבת לבית (איטריות) הסובה הטוב בעולם. הוא לש, חותך ומכין הכול טרי, בעבודת יד ולפי הזמנה
בסימפוזיון 'מאד פיד' ביקרו המונים באוהל בו רחשו סירים, הונחו שולחנות וקערות בקדמת הבמה. האורות עומעמו, שקט מוחלט: השף מלווה באשתו מציגים במקצועיות רבה: הכנת איטריות סובה עבודת יד
עשרים וחמש דקות של רידוד, חיתוך ובישול, מידורי, אשתו ויד ימינו של המאסטר משקיפה מהצד ותומכת. כשהוא מסיים את מלאכתו, היא משלימה את הבישול והגשת הקערות לקהל


 
Tatsuru Rai :  chef and owner of Hokkaido’s Rakuichi Soba

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License