25 November 2015

*עיצובים חדשים (גם לחובבי ינשופים) + עוגת שוקולד בננה חדשה

1.
 מאפייה יפה בניו יורק
Mah-Ze-Dahr Bakery      
לקחתי על עצמי לבחור עבורכם צילום אחד מייצג משפע הצילומים המשובחים בדף האינסטגרם של המאפייה. לטעמי (אתם סומכים על הטעם שלי, נכון?) משימה בלתי אפשרית.. מכיוון שזהו אחד מדפי המאפיות היפים ביותר שנראו כאן, אם לא היפה ביותר
 ! EVER
.לחובבי האפייה, הדף הזה מהווה השראה של ממש
.אז זהו, לא הצלחתי להביא לכם צילום אחד משובח, כי כולם כאלו- התרשמו בעצמכם
לאתר הבית של המאפייה - כאן
מקור
2.
Infographic - Cocoa Caravan
.?..ארבעים ותשעה (49!) ממתקים מרחבי הגלובס חוברים יחד בפוסטר מתוק במיוחד.האם הספקתם לטעום כבר את כולם


מקור + לחצו כאן להגדלת התמונה ופרטים

3.
שוקולד וקרמל

4.
?..אוהבים ינשופים (כמונו !) וגם עבודות יצירה
מוזמנים להתחבר לדף הפייסבוק המתמחה בציור על אבנים: שפע ינשופים, פרפרים, פרחים ומיני חיות- לחצו כאן והגיעו לדף
:הנה דוגמא אחת מיני רבים מדף הפייסבוק של היוצרת
Sehnaz Bac: האמנית
החנות שלה: כאן
 
made by Sehnaz Bac
5.
?..אוהבים ינשופים (2) וגם לאכול אותם
.הת'ר מכינה ינשופים אכילים מבצק עוגיות מקושט בעיקר בשוקולד ושקדים
בבלוג היפה של אטסי היא מדגימה (קישור) שלב אחר שלב הכנת עוגיות חיתוך קלות הכנה המקושטות בשני סוגי שקדים וגם שוקולד. איזו עבודה יפה
:הרכב בצק העוגיות
.חמאה, סוכר,ביצה, וניל, קמח וקורט מלח
:לקישוט
שוקולד צ'יפס- לעיניים
שקדים שלמים - לאף
ושקדים גרוסים לרגליים
המתכון המלא: כאן
 
מקור
6.
עוגה חדשה ! - עוגת שוקולד בננה כהה - בשלב זה ללא תמונה
עוגה בחושה כהה מאוד, עסיסית, רכה וקלת הכנה. העוגה נאפת בתבנית אינגליש קייק מוארכת, עוגה אהובה אצלנו שהוכנה אין ספור פעמים. לעוגה מתוקה יותר: הגדילו את כמות הסוכר- שימו חצי כוס סוכר מכל סוג במקום שליש כוס. תהנו
הכמות: עוגה אחת
:מרכיבים
כוס ורבע קמח לבן רגיל (175 גרם) , מנופה
חצי כוס אבקת קקאו איכותית, מנופה
כפית אבקת אפייה , מנופה
חצי כפית אבקת סודה לשתייה, מנופה
רבע כפית מלח דק
שתי בננות בגודל בינוני, בשלות וקלופות
שתי ביצים גדולות
שליש כוס (70 גרם)  סוכר לבן
שליש כוס סוכר חום כהה
כפית תמצית וניל איכותית
מאה (100) גרם חמאה מומסת, פושרת
חצי כוס שוקולד צ'יפס או שוקולד קצוץ
 
:אופן ההכנה
.לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות
.לשמן תבנית מוארכת במעט חמאה מומסת או שמן. לרפד בנייר אפייה
:בקערה אחת גדולה לערבב מרכיבים יבשים
.קמח, קקאו, אבקות התפחה ומלח. להניח בצד
.בקערה בינונית נפרדת למעוך את הבננות למחית. נחוץ 3/4 כוס מחית בננה
.להוסיף לקערה את הביצים, הסוכר הלבן ,הסוכר החום ותמצית הוניל. לטרוף הכול יחד
.להוסיף ולטרוף לקערה את החמאה המומסת
.לצקת את התערובת הנוזלית לתוך הקערה הגדולה עם המרכיבים היבשים. לערבב קצרות לקבלת תערובת חלקה
.להוסיף את השוקולד צ'יפס ולערבב קלות
.לצקת את תערובת העוגה לתבנית המוכנה וליישר
.לאפות בתנור החם 45-60 דקות או עד שהעוגה מוכנה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש
. להעביר לרשת לצינון למשך כרבע שעה. להוציא מהתבנית (בעזרת נייר האפייה) ולצנן
.העוגה תישמר בחוץ (ללא קירור) כשלושה ימים כשהיא מכוסה
.נשארה עוגה ? הקפיאו פרוסות מהעוגה כשהן מופרדות בנייר אפייה/סנדוויץ. הפשירו בטמפרטורת החדר

7.
בלונים כפי שלא ראיתם מעולם
 Vanessa Mckeown: האמנית
עבודות נוספות עם בלונים כפירות וירקות : כאן

מקור הצילום
made by Vanessa Mckeown
8.
בדקתי בבית וחזרתי עם המלצה
מקור הצילום
.קבלנו לבדיקה סיר סוטז' 28 שחור-שיש מסדרת גרניט של חברת סולתם רדד
.מצאתי את הסיר נוח לבישול מרקים וגם ירקות ממולאים (ומטעמים נוספים) . הסיר לא כבד מדי, מתנקה בקלות וגם נאה להגשה לשולחן
.המוצר בעיצוב נקי ויפה כולל מכסה זכוכית וידיות נשיאה. סדרת גרניט החדשה עשויה יציקת אלומיניום בציפוי למניעת הידבקות בגימור שיש
מכסה הסיר עשוי זכוכת מחוסמת עם טבעת מגן וחור זעיר בצד לשחרור אדים. סדרת גרניט מיועדת לבישול על הכיריים ולאפייה בתנור בחום בינוני
מחירי המוצרים מפורטים באתר החברה בצמוד לכל מוצר וניתנים לשינוי בהתאם למועד ולרשת/חנות בה הם נמכרים
9.
פיצה מרגריטה הכי טובה (אוסטרליה)בעיר
   broadsheet מתכון חדש לפיצה מרגריטה מספר הבישול של האתר האוסטרלי
.את בצק הפיצה של ג'וני יש להכין יום עד יומיים לפני האפייה. המתכון מכיל מעט מרכיבים ויניב 6 פיצות
.כמה פשוט, ככה נראה טעים
The World's Best Margherita Pizza: A Recipe
מקור הצילום ופרטים
:לבצק
שלושים גרם מלח
קילו קמח
כפית שמרים טריים
:לציפוי
שמונה מאות גרם עגבניות (גם משומרות) קלופות וקצוצות, מתובלות לטעם
שמונה כדורי מוצרלה - רצוי באפלו
חופן עלי בליזיקום טריים
שמן זית כתית טהור

10.
:חידושים והמצאות

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License