24 December 2015

*אנדרה צ'יאנג -8 האלמנטים של מסעדת אנדרה The Eight Elements of Restaurant André

Octaphilosophy
The Eight Elements of Restaurant André
.שמונת האלמנטים של מסעדת אנדרה, הוא ספר אוכל מיוחד העומד לצאת לאור בשנת 2016
אנדרה צ'יאנג [ויקיפדיה] , השף ומחבר הספר, הוא יליד טיוואן . בהיותו בן 15 עבר מיפן לצרפת , שם עבד במספר מסעדות עטורות כוכבי מישלן ולמד מטובי השפים הצרפתיים. בשנת 2010 , עבר אנדרה לסינגפור בה פתח את מסעדתו -  'אנדרה' המונה 30 מקומות ישיבה. המסעדה שלו נמצאת עדיין ברשימת 50 המסעדות הטובות בעולם, בה בעת שאנדרה נחשב לשף היצירתי בעולם
תפריט המסעדה מבוסס על שמונה אלמנטים גסטרונומיים בינהם: מלח, מרקם, זכרון, טוהר, טרואר ויחודיות. הספר מאגד 365 ימים במסעדת אנדרה 
כריכת הספר - מקור
הספר (הניתן לרכישה בהזמנה מוקדמת ויופץ מאפריל 2016) מבטיח הצצה לחטיפים דרמטיים, צירופי מזון חדשניים, טכניקות בישול אסיאתיות (עם השפעה צרפתית), טעמים מסעירים והמחשבה העומדת בבניית מנה חדשה. הספר מביא (150) צילומים מהמטבח כולל שלבי ההכנה וכמובן המנות המוגמרות
לאתר המסעדה - כאן
 

 הספר עומד לצאת לאור בהוצאת הספרים
phaidon

No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License