14/03/2016

*ככה מכינים בצק דני אמיתי- ללמוד מהמומחים


Mogens Andersen

האופה הדני מוגנס אנדרסון מכין בצקים דניים זה כבר 30 שנה במאפייה לאנטמאנן יוניבייק בהטניג שבדנמרק. הוא משמש כמפתח מתכונים וראש תחום של כל הבצקים הדניים המוכנים במקום ומשוגרים לרחבי העולם. בסרטון זה, מוגנס משתף בסודות הכנת הבצק הדני המושלם. עוד נלמד על חשיבות המרכיבים והתהליך להצלחת הכנת הבצק הנהדר הזה, בשימת דגש על הגירסא הקלאסית לבצק הנקראת
Spandauer
הבצק הדני נקרא בדנמרק 'לחם וינאי' (הובא לדנמרק בשנת 1850) ומשוייך למשפחת הבצקים הוינאיים כמו גם הקרואסון שנוצרבאוסטריה ונקרא קיפפל אוסטרי

No comments:

assets Creative Commons License