09/08/2016

חדשות מזון מהעולם: מוזיאון הגלידה בניו יורק MUSEUM OF ICE CREAM

.הצצה לצילומים ממוזיאון הגלידה [קישור לאתר המוזיאון] בניו יורק- אוגוסט 2016
חבורת של אומנים ומעצבים עם אובססיה 'קלה' לגלידה חברו יחדיו ליצירת מיצגי גלידה מעניינים, בחלקם במראה אמיתי לגמרי. מבקרי המוזיאון (6 ימים בשבוע החודש) יכולים להצטלם בבריכת קישוטי גלידה צבעונית או כשהם אוחזים בקונוס גלידה, לא אכיל בעליל
מתברר, שניתן ל'ברוח' מחום הקיץ הלוהט לביקור במוזיאון מתוק עם אפס קלוריות אך עם הרבה צבע, הומור ועיצוב חדשני. יש כאן 'כמו שוקולד', כמו גלידה נמסה, בלונים, בריכות, סנדוויצ'ים וקונוסים ומגוון מנות 'גלידה' מופלאות
למבקרי המוזיאון צפויה הפתעה של טעימה חד פעמית מגלידה ייחודית שתוכן במקום ע"י מדען המזון (התמחות בהנדסה ביו רפואית) ד"ר ארווין אדם [קישור], יזם הסטודיו למזון עתידי בטורונטו
Creative Scientist | PhD Principal + Founder Future Food Studio
ד"ר אדם [האתר שלו] מציג 'קסם' בבריכה שבתוכה טעמים חמוצים הופכים לפתע מתוקים. ציפויי הגלידה שלו בלתי שגרתיים לגמרי- מי חפץ בבושים או לחם חיטה כציפוי לגלידה שלו ?. מיצג מעניין נוסף הוא בלוני הסוכר המוכנים ממספר סוגי סוכר בטכניקת בישול מולקלורי. ובכלל, הדוקטור חפץ להמציא, לאתגר את החיך בטעמים שונים ולהפוך את חווית האוכל למשהו מיוחד
 
מקור הצילומים

No comments:

assets Creative Commons License