16 November 2016

מגזין ממתקים - גיליון 1 - 16 לנובמבר - 2016

מגזין ממתקים 1

💢 ?מה זה מגזין ממתקים
מגזין אינטרנטי חדש מבית היוצר של הבלוג לימון וג'ינג'ר. המגזין מביא לכם כל מה שחדש, יפה וטעים ברשת, וכמובן דברים שאני אוהבת במיוחד: אוכל, עיצוב ואומנות. הנאה מובטחת
@noalookatlife
את הגיליון הראשון והחגיגי של המגזין "ממתקים", החלטתי לפתוח בחשבון אינסטגרם חדש, אישי ומיוחד. הצלמת הכישרונית בעלת העין הטובה והיחודית (גם בדברים נוספים !), היא נועה אחותי האהובה מאוד. צילומים יפים במיוחד מקרוב ומרחוק. כנסו ! וראו בעצמכם
Noa A mother and a wife, loves to photograph nature and beautiful things, while studying for my doctorate. inspired by creativity
האינסטגרם של נועה
@lilvienna
אינסטגרם אוכל וינאי. באנגלית
את אורסולה גיליתי לאחרונה בטוויטר. היא כתבת ובלוגרית אוכל, מכורה לשוקולד, אפייה (במיוחד בצקי שמרים משובחים), חיה בבוסטון/בוינה. הנה אתר האוכל[קישור]המומלץ שלה 

מקור
@wisesons
Wise Sons Jewish Delicatessen
אינסטגרם עם דליקטסים
אתם יודעים שאני אשת דליקטסים, נכון ?. מעדנייה זו [אתר] שוכנת בסן פרנסיסקו ומוכרת מעדנים יהודיים- לחמניות בייגלה, עוגות בבקה, חלות, חמוצים, דגים מעושנים ועוד. מעורר תיאבון
מקור
@robingan
.אינסטגרם של המעצב הגרפי [קישור] רובין גן
האמן רובין גן יוצר ציורים בצבעי עפרון. בעלי חיים, אנשים. אוכל ועוד
Robin Gan

מתכון היום: ממרח חומוס - ללא תוספת טחינה
הכינו את הממרח ואכלו אותו באותו היום בעודו טרי או עד יומיים לאחר מכן מהמקרר. טעים ממש
?מה צריך
שלוש כוסות גרגירי חומוס כבר מבושל, חם או מחומם- לשמור מעט ממי הבישול
שתי שיני שום, קצוצות גס
שלוש כפות מיץ לימון סחוט טרי
מעט זסטים (גרידה עבה) של לימון צהוב
כשלושת רבעי כפית מלח או לפי הטעם
ארבע עד 5 כפות שמן זית
ארבעים עד 50 גרם חמאה מומסת
:ההכנה
.במיכל מעבד מזון לשים את החומוס, 3 כפות ממי הבישול, השום, מיץ וגרידת הלימון והמלח. לטחון
.בזמן שהמנוע עובד לזלף לחומוס בהדרגה את השמן והחמאה המומסת עד שהכול נבלע בתוך החומוס
.במידה והחומוס סמיך מדי, להוסיף מעט ממי הבישול ולערבל קצרות
.לטעום ולתקן תיבול לפי הצורך- תוספת של מלח או/מיץ לימון
.להגיש עם פטרוזיליה קצוצה וזילוף עדין של שמן זית
@woodfiberclay
Wood Fiber Clay
.חנות [קישור] לממכר דברים יפים
.עבודות יד, וינטאג', פריטי עץ, אריג וחרס. אוסף של פריטים יפים שנבחרו בקפידה וטעם טוב
ויקטור הוא הבעלים השמחים של 'אוטו גלידה' מודרני. הוא יגיש לכם גלידה באיזה ציפוי שתבחרו, יש לו כמעט הכול
מיקום- ארה"ב
Williamsburg's East River State Park


Dominique Ansel
דומיניק אנזל, הקונדיטור הצרפתי, מפתיע פעם נוספת , החדשות, משקה חם בהגשה מקורית: פרח מרשמלו המוגש ונפתח בספל משקה שוקולד חם
הסרטון הבא מדגים כיצד 'פרח' המרשמלו נפתח לו לאט בתוך ספל המשקה. התוצאה הסופית היא פרח יפיפה הצף על משקה השוקולד. הפלא הזה מוגש במאפייה החדשה של דומיניק בטוקיו. הפתעה נוספת מצפה למזמינים - טראפל שוקולד משובח בתוך פרח המרשמלו



      Yael Shochat - יעל שוחט  
:האוכל של אמה של יעל שוחט בספר בישול חדש
Ima Cuisine: An Israeli Mother's Kitchen


מקור: עמוד הפייסבוק של המסעדה
השפית הישראלית יעל שוחט (52) שגדלה בחיפה, היא בעלת מסעדה ישראלית במרכז אוקלנד (ניו זילנד), שם המסעדה :אמא ויעל היא אם גאה למסעדה שלה. במסעדה יעל מאכילה אנשים בסלט ירקות ישראלי, חומוס, פלאפל, חצילים, זיתים, חמוצים לצד פיתות חמות. יעל חיה בניו זילנד משנת 1997 ובכלל, החלה דרכה האקדמית בלימודי כימיה בקמברידג'. הנה דף הפייסבוק של המסעדה. שלושה מתכונים מהספר מפורסמים כאן. צילומים ופרטים על ספר הבישול החדש: כאן
!שיהיה בהצלחה

!להתראות במגזין "ממתקים" מספר 2 

2 comments:

effyba said...

תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!כמה אהבתי

Chanita Harel חני הראל said...

תודה רבה אפי'לה

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License