18 April 2017

מתכון לביסקוויטים נהדרים עם צימוקים ע"פ הובס האוז בייקרי

מאפיית הובס האוז בייקרי הבריטית אופה את הביסקוויטים הללו במיוחד בחג הפסחא עם מרכיבים אורגניים ותיבול מיוחד (טיפה) שמן קְצִיעָה (שמתי מעט משחת וניל במקום). הם מציינים שניחוח העוגיות הטריות מזמין את הקונים להיכנס לחנות המאפייה. העוגיות מנוקדות בצימוקים (שימו צימוקים כהים ולא בהירים), פריכות במידה ופשוט נפלאות
לא ספרתי 👅כמה עוגיות אפיתי, הן מילאו לי 2 תבניות גדולות של התנור. ההכנה קלה: כל המרכיבים מעובדים לבצק רך, מרדדים, קורצים עוגיות ומשלחים לתנור. זמן האפייה קצר, כ- 10 דקות בלבד. 👀רוצו להכין
ביסקוויטים עם צימוקים
:מרכיבים
חצי כוס (100 גרם) סוכר דמררה זהוב
ביצה אחת בגודל בינוני
חצי כפית אבקת אפייה מנופה
שבעים עד 80 גרם צימוקים -אני חולטת ומייבשת את הצימוקים
מאה (100) גרם חמאה, רכה
מאתיים וחמישים גרם (כוס+3/4 כוס) קמח לבן רגיל, מנופה
שתי כפות חלב
מעט משחת וניל או תמצית וניל או תיבול אחר לטעמכם
----
תבנית אפייה גדולה ושטוחה מרופדת בנייר אפייה

:אופן ההכנה
.מחממים תנור אפייה לחום 200 מעלות
בקערת מיקסר (או בקערה לערבוב ידני) לטרוף את החמאה והסוכר עד קבלת תערובת רכה ומעורבבת היטב
.כעת להוסיף את הביצה, הוניל ולהמשיך לטרוף עוד קצת
. להוסיף את הקמח, אבקת האפייה והחלב. לערבל לבצק
. לערבב פנימה את הצימוקים
:עיצוב ואפייה
.לרדד את הבצק על משטח מקומח קלות לעובי של כחצי ס"מ
לקרוץ עוגיות.השתמשתי בחותכנים עגולים בקוטר 48מ"מ ו-58 מ"מ
.להניח את העוגיות במרחקים קטנים בתבנית האפייה
. לאפות 10-12 דקות עד שהעוגיות מזהיבות היטב
.להוציא את העוגיות מהתנור ולצנן על רשת

:הערות
[במאפייה משתמשים ברכיבים אורגניים וטיפה של שמן קציעה [אודות
.וגם בוזקים סוכר דק/אבקת סוכר על העוגיות האפויות החמות
:הציצו לאופים מהמאפייה, במתכון לחם שכל אחד יכול להכין בבית


No comments:

Related Posts with Thumbnails
assets website counter
by TwitterButton.com Subscribe in a reader

Creative Commons License